Aanmelden Connections NL 2018

 

De aanmelding voor Connections NL 2018 op fort WKU (op het Eiland van Schalkwijk, nabij Houten, Utrecht) is geopend.

 

Het programma bestaat in principe uit twee dagen: maandag 1 oktober op fort WKU en dag 2 in het gamelab van TNO Soesterberg. Bij inschrijving voor het volledig programma is ook deelname aan dag twee inbegrepen zonder extra kosten. Wilt u alleen dag twee meedoen, dan kan dat alleen door in te schrijven voor het volledige programma. Deze optie is ook voor Saganetleden beschikbaar.

 

Connections NL voldoet aan de vereisten voor de AVG. De Algemene Voorwaarden van Connections NL voor deelname aan de seminars van Connections NL kunt u hier downloaden.

 

Connections NL 2018 volledig programma

Het volledige programma van dag 1 omvat lezing keynote speaker, carrousel van games + gaming 101 + presentaties, game night en tussendoor koffie, thee,lunch, borrel en diner.Deelname aan dag 1 is beperkt tot 80 personen.

Het volledige programma van dag 1 en 2 omvat ook dag twee van Connections NL 2018, een interactief bezoek aan het TNO gamelab in Soesterberg. Inschrijving voor de combinatie van dag 1 en 2 is beperkt tot 25 personen. Alleen inschrijven voor dag 2 is niet mogelijk.

 

€ 100,00

Dagprogramma

Dagprogramma dag 1 met keynote lezing, carrousel van gaming + gaming 101 + presentaties. Met lunch, koffie en borrel. Geen diner, geen game night en geen deelname dag twee TNO Soesterberg.

€ 80,00

Volledig programma (leden Saganet)

Speciale korting voor Saganetleden: het volledige programma van dag 1, met lezing keynote speaker, carrousel van games + gaming 101 + presentaties, game night en tussendoor koffie, thee,lunch, borrel en diner. Het programma van dag 1 is beperkt tot 80 deelnemers.

Het volledige programma dag 1 en 2 omvat ook dag twee van Connections NL 2018, een interactief bezoek aan het TNO gamelab in Soesterberg. Inschrijving voor dag 1 en 2 samen is beperkt tot 25 personen.

 

€ 75,00

Dagprogramma (leden Saganet)

Speciale korting voor Saganetleden: dagprogramma dag 1 met keynote lezing, carrousel van gaming + gaming 101 + presentaties. Met lunch, koffie en borrel. Geen diner, geen game night en geen deelname dag twee TNO gamelab.

€ 55,00

AVG Regelgeving

 

Met deelname aan Connections NL 2018 stemt u in met het feit dat de organisatie van Connections NL 2018 uw gegevens (naam, emailadres en organisatie) verwerkt ten behoeve van de organisatie van het seminar Connections NL 2018. De regelgeving van de AVG is hierop van toepassing. U kunt de algemene voorwaarden van Connections NL hier inzien en downloaden.

Uw gegevens zullen versleuteld bewaard worden tot na het seminar Connections NL 2018 om toegang, betaling en toezending verslag te waarborgen.